Leave Your Message
010203

Класификација на производи

За нас

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА
0102
Dongguan Hongrui Model Technology е основана во 2019 година во моментов има над 100 вработени. Ние сме една од најдобрите компании за брзи прототипови во Кина, специјализирани за евтино производство на делови за OEM CNC CNC. Нашите производи главно се користат во индустрии како што се автомобилската, медицинската, електрониката, воздушната, машините, телекомуникациите, играчките и паметните уреди.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Обезбедување на најдобрите решенија за обработка на нашите клиенти

Имаме напредна технологија и опрема, а нашиот тим е многу искусен. Без оглед на решението што ви треба,

можеме да обезбедиме најнова и најквалитетна техничка поддршка за да обезбедиме да ги постигнете најдобрите резултати.

52

Производствена опрема/инструменти за тестирање

53

Инженерски тим

37

Материјал што може да се обработи

150

Добро познат партнер

Апликација

ВЕСТИ ЦЕНТАР